בלוג
Trending

מיקום אנטנות סלולריות בישראל

מיקום אנטנות סלולריות

מיקום אנטנות סלולריות עתידיות

מיקום אנטנות סלולריות – מידע נוסף

  1. _id (מספר שלם): מזהה ייחודי עבור כל רשומה.
  2. ID (מספרי): זיהוי נוסף עבור כל רשומה.
  3. תאריך הגשת הבקשה (זמן): תאריך הגשת ההיתר.
  4. מס' סימוכין (מספרי): מספר הסימוכין של ההיתר.
  5. חברה (טקסט): החברה שמגישה את ההיתר.
  6. סוג היתר (טקסט): סוג ההיתר להקמת האנטנה.
  7. מספר האתר (טקסט): מספר האתר שבו מתקינים את האנטנה.
  8. ישוב (טקסט): הישוב בו ממוקמת האנטנה.
  9. כתובת + תאור (טקסט): כתובת ותאור המיקום של האנטנה.
  10. סוג המוקד (טקסט): סוג המוקד הסלולרי.
  11. X_ITM (מספרי): קואורדינטת X של מיקום האנטנה.
  12. Y_ITM (מספרי): קואורדינטת Y של מיקום האנטנה.
  13. תחום שיפוט (טקסט): תחום השיפוט שבו נמצאת האנטנה.

אנטנות סלולריות בישראל

הכלי החדש שלנו מאפשר לך לקבל מידע מדויק על מיקומן של אנטנות הסלולר בהקמה בישראל. הוא נותן פתרון מקיף ונוח לכל מי שמעוניין לדעת את מיקומן של אנטנות הסלולר העתידיות, לבדוק את פריסתן ולקבל מידע טכני נוסף.

הכלי שלנו מציג מפת אנטנות סלולריות עם מידע רחב על הפריסה שלהן במדינת ישראל. בעזרתו, תוכל למצוא את מיקום האנטנה הסלולרית הקרובה ביותר למיקום שלך או למקום שבו אתה מתכנן להיות. בנוסף, הכלי מאפשר לבדוק את פריסת אנטנות הסלולר, הכוללת מידע על הרשתות השונות (פרטנר, סלקום ופלאפון) ועל טכנולוגיית הדור החמישי (5G).

אנו מאמינים שהכלי החדש שלנו יספק לך מידע חשוב ושימושי בנושא אנטנות הסלולר בישראל, ויאפשר לך להבין טוב יותר את התשתית התקשורתית במדינה.

תקשורת סלולרית בישראל

בישראל ישנן חמש חברות המפעילות מערכת תקשורת סלולרית מלאה: פלאפון, סלקום, פרטנר, הוט מובייל, ו-Wecom.

מספר חברות נוספות פועלות במודל של מפעיל וירטואלי חלקי או מלא: גולן טלקום, רמי לוי תקשורת, סלקט תקשורת, 019 מובייל, אקספון, וויידלי מובייל מרכזיה, ונפטוקום.

מאז כניסתו לתוקף של תיקון 76 לחוק התקשורת, בתאריך 2/10/2022, הפעלה של רשת סלולרית אינה דורשת בהכרח רישיון ממשרד התקשורת, אלא חברות הפועלות בהיקפים קטנים יכולות לפעול בהתאם להיתר כללי, לאחר קבלת מעמד של ספק מורשה.

מספר רשתות פועלות כרשתות סלולר פרטיות: משרד הביטחון, חברת החשמל, רכבת ישראל, דנקל (הקו האדום בתל אביב ובהמשך הקו הירוק והקו הסגול), כיבוי אש, נמל אשדוד ונמל הדרום, אצטדיון המושבה ועוד.

השירותים הסלולריים בישראל כוללים שיחות קוליות (פנים ארציות, בינ"ל, משיבון סלולרי ועוד), הודעות SMS ו-MMS, שיחות ווידאו, גלישה מהירה באינטרנט (ובעזרתם גם יישומים נוספים כגון הזרמת מדיה, טלוויזיה ומוזיקה בהתאמה אישית ועוד).

בעשור השני של המאה ה-21 התקיים תהליך להוזלת המחיר בתחום הסלולר על ידי הגברת התחרותיות והפחתת חסמי הכניסה: הכנסת ניידות מספרים, ניתוק הזיקה בין הטלפון הסלולרי למפעיל הסלולרי, הגדלת מספר המפעילים (הן המלאים והן הווירטואליים), והגמשת תנאי הרישוי בייבוא מכשירים סלולריים לישראל. לפי הערכה, בשנת 2013 נמכרו בישראל כ-3 מיליון מכשירים סלולריים, מתוכם כ-2.4 מיליון מכשירים חכמים. ב-2020 היו בישראל כ-10 מיליון מנויים סלולריים.

עד סוף שנת 2025 צפויה להיפסק כליל פעילות כל רשתות דור 2 ו-דור 3 בישראל. כשנתיים לפני כן, ב-2023 צפויה הפסקת חיבור מכשירים ומנויים לרשתות אלו. בינתיים, החל מ־2022, נאסר ייבוא לישראל של מכשירים שפועלים רק ברשתות אלו.

בישראל כיום, שתי חברות טכנולוגיות מובילות את מימוש הרשתות הסלולריות, אריקסון ונוקיה. אריקסון מותקנת כיום בחברת פלאפון (ליבה ורדיו), פרטנר (ליבה ורדיו) הוט מובייל (רדיו משותף עם חברת פרטנר), משרד הביטחון (ליבה), חברת החשמל (ליבה) ואילו נוקיה מותקנת כיום בחברת סלקום (ליבה ורדיו), רכבת ישראל, ומיועדת להתקנה בקווים של הרכבת הקלה בגוש דן.

Related Articles

4.7 3 דירוגים
דירוג הכתבה
הירשם
להודיע ​​על
guest
0 תגובות
הוותיק ביותר
החדש ביותר הכי הרבה הצביעו
משוב מוטבע
הצג את כל התגובות
Check Also
Close
Back to top button
0
אשמח לדעתכם, אנא הגיבוx